Hlavní strana arrow Co je u nás nového
Co je u nás nového
4.4. - 18.4. PDF Tisk E-mail
Napsal Jana Kamišová   
Čtvrtek, 18 duben 2024

Tak jsme se dočkali,konečně jsme dorazili na chalupu,do přírody kde se holky vyřádí dosyta. Počasí nám nepřeje,je zima,větrno a deštivo a topíme dnem i nocí - ale buliny jsou spokojené,vyběhané a unavené a to je hlavní účel našeho pobytu na chalupě. Uvidíme jaké nás potkají pěkné zážitky a překvapení,snad o ně nebude nouze.

 

 
18.3. - 3.4. PDF Tisk E-mail
Napsal Jana Kamišová   
Středa, 03 duben 2024

Buliny se povalují v Praze na zahrádce a čekají na začátek chalupaření který se blíží. Když je venku hezky,jsou doma k neudržení a chtějí ven.Ještě necelé dva týdny a vyrazíme,takže další příspěvky už budou konečně z přírody.

 

 
22.3. PDF Tisk E-mail
Napsal Jana Kamišová   
Pátek, 22 březen 2024

Dnes nás opustila naše odchovankyně Gaya...Zemřela po operaci na klinice v Chorvatsku,neprobudila se z narkózy. Velice děkujeme páníčkům že o Gayu vzorně pečovali a milovali ji.Cítíme s vámi.

 
6.3. - 18.3. PDF Tisk E-mail
Napsal Jana Kamišová   
Pondělí, 18 březen 2024

Helence se bříško zašité po kastraci dobře zahojilo,byla hodná a stehů si nevšímala. Po 10 dnech jsme jeli na kontrolu,stehy jí vyndali a Helča mohla zase začít fungovat bez oblečku. Přijela za námi na návštěvu teta Ráďa a  přivezla nám spoustu dárků a dobrůtek,tak si holky užily, několikrát se zastavil synek a na víkend i s vnoučátky,tak proběhlo rodinné venčení na kopci u kláštera Markéty a Helča se konečně pořádně proběhala. Ještě musíme vydržet 4 týdny a pojedeme letos poprvé na chalupu do přírody.

 

 
5.3. PDF Tisk E-mail
Napsal Jana Kamišová   
Úterý, 05 březen 2024

Včera Helenka byla na kastraci,zatím to vypadá že vše proběhlo v pořádku. Celou noc byla vzorná,ráno posnídala a vyvenčila se - tak budeme doufat že nevzniknou nějaké komplikace.

 

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 1 - 9 z 583